Muuttokuljetus, lähettipalvelu sekä kodinkoneiden kuljetus ammattitaidolla

Ota yhteyttä

Trans-Van Ky tarjoaa monipuoliset kuljetuspalvelut Helsingissä sekä koko Uudenmaan alueella. Tarjoamme kotimaista kuljetuspalvelua sekä yksityisille että yrityksille moneen eri tarpeeseen. Palvelemme ammattitaitoisesti 30 vuoden kokemuksella. 

Tutustu palveluihimme ja ota rohkeasti yhteyttä!

Kodin elektroniikan ja kodinkoneiden kuljetukset

Olemme erikoistuneet kodinkoneiden ja kodin viihde-elektroniikan kuljettamiseen ja niiden asentamiseen. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaista palvelua, jossa kuljetamme ja asennamme esim. television toimintakuntoon. Sama pätee kylmälaitteisiin ja pyykinpesukoneisiin.

Kuljetuksissa käytössämme on 170 kg nostava akkukäyttöinen porraskiipijä. Sillä saamme painavatkin laitteet toimitettua turvallisesti ja nopeasti. Televisioiden kuljetuksen ilman pakkausmateriaalia hoidamme laadukkailla ja luotettavilla Transitcase-kuljetuslaatikoilla. Transitcase-laatikoihin mahtuu maksimissaan 60-tuumainen televisio, mutta kuljetamme myös suurempia televisioita.

Soita ja kysy lisää!

Pienkohteiden muuttokuljetukset

Tilaa meiltä laadukas muuttokuljetus kilpailukykyiseen hintaan. Tarjoamme ammattitaitoisen kuljetuksen, jossa myös muuttotavarasi säilyvät hyvässä kunnossa. Lisäkäsien ollessa tarpeen, tarjoamme myös muuttomiehiä auttamaan tavaroiden kantamisessa, jotta muuttosi sujuisi mahdollisimman vaivattomasti. Teemme pienkohteiden muuttokuljetuksia yksityis- ja yritysasiakkaille.

Soita ja kysy lisää!

Kuriiri- ja lähettipalvelu

Tarjoamme yrityksille nopeat ja luotettavat lähettipalvelut pääkaupunkiseudulla. Hoidamme pakettien ja lähetysten viennit ja noudot sovitussa aikataulussa ja hyvää asiakaspalvelua tarjoten. 

Tarjoamamme lähettipalvelu on laadukasta ja asiakaslähtöistä. Kun tilaat lähettipalvelun meiltä, voit olla levollisin mielin, sillä hoidamme kaikki toimeksiannot lujalla ammattitaidolla!

Kun tarvitset luotettavaa ja osaavaa kuljetuspalvelua, ota rohkeasti yhteyttä! Kerromme mielellämme lisää palveluistamme!

Soita ja kysy lisää!
Puhelin-ikoni

Kun tarvitset ammattitaidolla toteutettua muuttokuljetusta pääkaupunkiseudulla, muualla Uudenmaan alueella tai tarvittaessa muualla Suomessa, ota yhteyttä meihin!

Soita tai lähetä viesti

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.